top of page

2023

Sprudlefestivalen 2023 var som en boblende brus som eksploderte i glede og latter! Det ble utsolgt for billetter raskere enn du kan si "festivalfavoritt", og vi var så heldige å få spons fra Sparebanken Sør. Takk for at dere hjalp oss med å lage et arrangement som var gratis og like sprudlende som vår egen energi!

Sør Tre, Kjesken og Siljes Lille Butikk sørget for at premiene til musikkbingo. De var så fristende at til og med Elvis ville ha blitt fristet til å synge "Love Me Tender" for å vinne dem!

Kikki Gunnar og Gunnar og Jens Gunnar underholdt oss med sine musikalske kunstverk og morsomme historier som fikk latteren til å sprute ut som brus fra en nyåpnet flaske! Og takket være sponsingen fra Hansa og Coop Mega kunne til og med de eldre nyte en forfriskende liten skvett.

Og hvem kunne glemme den helt uvanlige konkurransen på Spotheia med Frank Solås? Stavhopp, skirenn og hjelm i sommerstil - det var som en absurd komedieforestilling i alpin stil!

Alt i alt var Sprudlefestivalen 2024 en uforglemmelig begivenhet, fylt med latter, smil, dans og allsang - akkurat slik en skikkelig fest skal være!

2022

Endelig var ikke koronaen til hinder for at vi kunne treffes i store mengder. Tidligere år har festivalen vært for inviterte gjester, men dette året valgte vi å gjøre sprudlefestivalen åpen og tilgjengelige for alle. Noe som ble godt mottatt. Det ble noen hinder på veien med at kommunen mente det ikke var lov med skjenking på torvet på Tangvall. Men vi lot oss ikke stoppe av det, så vi ba de ta dette opp igjen. Politikere stemte på nytt, å det ble enstemmig vedtatt at vi fikk tilbake skjenking på torvet. Nå var det bare å kjøre på! Stage Event stilte opp med en kjempe flott scene og lyd. Fredagen åpnet festivalen med gratis konsert for de eldre med trioen Kikki, Gunnar og Jens Gunnar. Det kom opp mot 100  ”godt voksne” som koste seg i sola med herlig musikk og en svingom på dansegulvet. På kvelden spilte Svein å di fra Mandal samt Sørbandet. Lørdag formiddag hadde barn og ungdom i Søgne danseklubb oppvisning og XO Pub stilte med gratis musikk bingo for barn, som  skapte god stemning. Sola skinte til stor glede på alle voksne og barn som hadde tatt turen. Lørdag kveld startet med GT duo fra Arendal før Sprudlebandet og bandet Knocking on heavens Door avsluttet Sprudlefestivalen. I løpet av helga var det ca 600 fornøyde festivalbesøkende.

2020

Dette året glemmer vi nok aldri. Covid-19 stopper opp alt for alle. Men vi valgte allikevel å finne på noe sammen med Stage Event som var innenfor restriksjonene. Vi gikk for live stream i lokalene til Stage Event. Jorunn Rosland og Anne Lise Repstad stod for god stemning og presentasjon av artistene. Folk laget små fester hjemme siden vi ikke kunne være så mange i sammen. Vi hadde vippsepolitiet med Trond Flatelid og John Einar Onarheim som gikk innom festene for å få de til å vippse til utgiftene . Artistene i år var Sprudlebandet Dennis og Tom Anders Klungland, Kira med band (rocksett )

2019

Vokser og gir mersmak. Vi måtte derfor etter 2018 flytte festival til Repstad for å få plass. Stage Event satt opp en kjempestor scene og vi fikk låne stort party telt som vi satt opp i hagen til Ole Gunnar Repstad. Kuer og griser ble advart. Vedderheia fikk nabovarsel, noe som gjorde til at flere satt ute på verandaen sin for å nyte musikken. Flere band har hørt om festivalen og spør om å få spille. Sprudlebandet er jo så klart på plass å teller nå 6 musikere. Philip Bustamente, Svein Tønnesen og Jan Erik Rislaa er kommet til. I tillegg spiller Skjebnens tango, Svein-Helge Vikse. Hilde Svenning og Tribute to Rammstein .