top of page

2022

Endelig var ikke koronaen til hinder for at vi kunne treffes i store mengder. Tidligere år har festivalen vært for inviterte gjester, men dette året valgte vi å gjøre sprudlefestivalen åpen og tilgjengelige for alle. Noe som ble godt mottatt. Det ble noen hinder på veien med at kommunen mente det ikke var lov med skjenking på torvet på Tangvall. Men vi lot oss ikke stoppe av det, så vi ba de ta dette opp igjen. Politikere stemte på nytt, å det ble enstemmig vedtatt at vi fikk tilbake skjenking på torvet. Nå var det bare å kjøre på! Stage Event stilte opp med en kjempe flott scene og lyd. Fredagen åpnet festivalen med gratis konsert for de eldre med trioen Kikki, Gunnar og Jens Gunnar. Det kom opp mot 100  ”godt voksne” som koste seg i sola med herlig musikk og en svingom på dansegulvet. På kvelden spilte Svein å di fra Mandal samt Sørbandet. Lørdag formiddag hadde barn og ungdom i Søgne danseklubb oppvisning og XO Pub stilte med gratis musikk bingo for barn, som  skapte god stemning. Sola skinte til stor glede på alle voksne og barn som hadde tatt turen. Lørdag kveld startet med GT duo fra Arendal før Sprudlebandet og bandet Knocking on heavens Door avsluttet Sprudlefestivalen. I løpet av helga var det ca 600 fornøyde festivalbesøkende.

2020

Dette året glemmer vi nok aldri. Covid-19 stopper opp alt for alle. Men vi valgte allikevel å finne på noe sammen med Stage Event som var innenfor restriksjonene. Vi gikk for live stream i lokalene til Stage Event. Jorunn Rosland og Anne Lise Repstad stod for god stemning og presentasjon av artistene. Folk laget små fester hjemme siden vi ikke kunne være så mange i sammen. Vi hadde vippsepolitiet med Trond Flatelid og John Einar Onarheim som gikk innom festene for å få de til å vippse til utgiftene . Artistene i år var Sprudlebandet Dennis og Tom Anders Klungland, Kira med band (rocksett )

2019

Vokser og gir mersmak. Vi måtte derfor etter 2018 flytte festival til Repstad for å få plass. Stage Event satt opp en kjempestor scene og vi fikk låne stort party telt som vi satt opp i hagen til Ole Gunnar Repstad. Kuer og griser ble advart. Vedderheia fikk nabovarsel, noe som gjorde til at flere satt ute på verandaen sin for å nyte musikken. Flere band har hørt om festivalen og spør om å få spille. Sprudlebandet er jo så klart på plass å teller nå 6 musikere. Philip Bustamente, Svein Tønnesen og Jan Erik Rislaa er kommet til. I tillegg spiller Skjebnens tango, Svein-Helge Vikse. Hilde Svenning og Tribute to Rammstein .

2018

Dette ble en så stor suksess i 2017 at vi måtte gjøre det igjen! Da fikk vi stage Event med på lyd og lys. Jan Lengervik kom langveis fra, heilt fra Mandal til Try. Sprudlebandet ble til med Ine Repstad Hansen Roy Nicolaysen Anders Kristensen. Vi hadde også med oss musikerne Sindre Tronstad og Erik Lindås samt trubaduren Svein Tønnessen. Scenen blir bygd ut men skaphengeren er med. Her ble vi 110 feststemte folk. Sprudlefestivalen

2017

Ideen ble til en sommerdag på sjøen om å lage Sprudlefestival på Try. Vi hadde bare et band som var med som bestod av Ine Repstad Hansen Anders Kristensen og Roy Nikolaisen. Scene ble laget til av en skaphenger. Dette ble en festival med 70 venner tilstede.